Außenpolitik

340 organisatsiooni nimel ELi ja Mercosuri vabakaubanduslepingu ja eelkõige Brasiilia juhtumi kohta

E. P.
Collection finished
  1. Launched January 2020
  2. Collection finished
  3. Prepare submission

Dies ist eine Online-Petition of the European Parliament.

forwarding

Petitsioonis nõutakse ELi ja Mercosuri vabakaubanduslepingu läbirääkimiste viivitamatut peatamist. Petitsiooni esitajad paluvad ELil kasutada oma mõju selleks, et hoida ära inimõiguste ja keskkonna olukorra halvenemine Brasiilias, kuna inimõiguste austamine ja edendamine on üks liidu üldeesmärke. Petitsiooni esitajad väidavad, et Brasiilia valitsus ohustab jätkuvalt kodanikuühiskonna elementaarset demokraatlikku toimimist, kuna põllumajandusministeeriumile on tehtud ülesandeks põlisrahvaste alade piiride tähistamine, mis rajab teed veise- ja sojakasvatuse laiendamisele ning kiirendab sellega metsade hävitamist. Lisaks hoiatatakse petitsioonis, et üha sagedamini ründavad põlisrahvaste territooriume sissetungijad ja et aktiviste rünnatakse ja nimetatakse väidetavalt terroristideks. Globaalset soojenemist eitades kaotati kliimamuutuste eest vastutavad osakonnad, seades tõsisesse ohtu Pariisi kokkuleppe rakendamise. Sellega seoses paluvad petitsiooni esitajad ELil tagada, et Brasiilia tooteid ei müüdaks, kui need tooted on kaasa toonud suurema metsade hävitamise, maade hõivamise või inimõiguste rikkumise. Petitsiooni esitajad paluvad samuti toetada Brasiilia kodanikuühiskonda ning jälgida inimõiguste rikkumisi, eelkõige põlisrahvaste ja keskkonnakaitsjate suhtes.

Thank you for your support, E. P.

openPetition international