peticione evropiane

Peticionet e vendit nga BE

peticione pë vendet jashtë europës

Ky përmbledhje tregon rajonet me më shumë kërkesa në secilin nivel administrativ. Numri i kërkesave në një rajon është në kllapa.

openPetition është një platformë evropiane e peticionit.

Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani

openPetition është bërë një platformë të lirë dhe jo-fitimprurëse në të cilin qytetarët një shqetësim i përbashkët në publik, të organizuar dhe të angazhohen në dialog me politikë.

openPetition International