Umwelt

Ve věci přijetí přísnějších právních předpisů EU v oblasti boje proti změně klimatu a zintenzivnění jejich prosazování vůči členským státům, které je nedodržují

Andrea Hegenbart
0% from 1.000.000 for quorum
  1. Launched September 2019
  2. Time remaining 6 weeks

Předkladatelka petice protestuje proti tomu, co vnímá jako příliš laxní přístup Unie a členských států k boji proti změně klimatu. Domnívá se, že stávající regulační rámec a právní předpisy nejsou dostatečně přísné, aby odrážely naléhavost problému, a proto by měla být přijata nová opatření. Předkladatelka také odsuzuje to, co vnímá jako nedostatečné sledování a prosazování stávajících právních předpisů. Petice také upozorňuje na mizení zelených prostranství a přetrvávající problém plastového odpadu a znečištění plasty.

Thank you for your support, Andrea Hegenbart