Umwelt

относно приемането на по-строго законодателство на ЕС за борба с изменението на климата и засилване на принудителното изпълнение срещу държави членки, които не отговарят на изискванията

Andrea Hegenbart
0% from 1.000.000 for quorum
  1. Launched September 2019
  2. Time remaining 5 days

Вносителката на петицията възразява срещу това, което възприема като твърде слаб подход на Съюза и държавите членки към борбата с изменението на климата. Тя счита, че съществуващата регулаторна рамка и законодателство не са достатъчно строги, за да отразят неотложността на проблема и че следователно трябва да бъдат приети нови мерки. Вносителката на петицията също така осъжда това, което възприема като недостатъчно наблюдение и прилагане на съществуващото законодателство. Петицията се отнася и за изчезването на зелените площи и за продължаващия проблем с пластмасовите отпадъци и замърсяването с пластмаси.

Thank you for your support, Andrea Hegenbart

openPetition international