Umwelt

O sprejemu strožje zakonodaje EU na področju boja proti podnebnim spremembam in okrepljenem izvrševanju zoper države članice kršiteljice  ,

Andrea Hegenbart
0% from 1.000.000 for quorum
  1. Launched 24/09/2019
  5. decision

Po mnenju vlagateljice peticije je pristop Unije in držav članic k boju proti podnebnim spremembam preblag. Temu nasprotuje. Meni, da obstoječi regulativni okvir in zakonodaja nista dovolj stroga, da bi odražala nujnost problema, zato bi bilo treba sprejeti nove ukrepe. Vlagateljica peticije prav tako obsoja domnevno nezadostno spremljanje in izvrševanje obstoječe zakonodaje. Peticija se sklicuje tudi na izginjanje zelenih površin ter pereči problem plastičnih odpadkov in onesnaževanja s plastiko.

Thank you for your support, Andrea Hegenbart
pro