Umwelt

Dėl griežtesnių ES teisės aktų dėl kovos su klimato kaita priėmimo ir būtinybės stiprinti jų vykdymo užtikrinimą reikalavimų nesilaikančiose valstybėse narėse

Andrea Hegenbart
0% from 1.000.000 for quorum
  1. Launched September 2019
  2. Time remaining 3 days

Peticijos pateikėja piktinasi jos nuomone pernelyg atsainiu Sąjungos ir valstybių narių požiūriu į kovą su klimato kaita. Ji įsitikinusi, kad esama reglamentavimo sistema ir teisės aktai nėra pakankamai griežti, kad atspindėtų problemos svarbą, todėl reikėtų imtis naujų priemonių. Peticijos pateikėja taip pat smerkia jos manymu nepakankamą esamų teisės aktų stebėseną ir jų vykdymo užtikrinimą. Ji taip pat atkreipia dėmesį į nykstančias žaliąsias erdves ir nuolatinę plastiko atliekų ir taršos plastiku problemą.

Thank you for your support, Andrea Hegenbart

openPetition international