Umwelt

O prijatí prísnejších právnych predpisov EÚ v oblasti boja proti zmene klímy a o posilnení presadzovania právnych predpisov v členských štátoch, ktoré tieto právne predpisy nedodržiavajú

Andrea Hegenbart
0% from 1.000.000 for quorum
  1. Launched September 2019
  2. Time remaining 7 weeks

Predkladateľka petície namieta proti tomu, čo vníma ako príliš laxný prístup Únie a členských štátov k boju proti zmene klímy. Domnieva sa, že existujúci regulačný rámec a právne predpisy nie sú dostatočne prísne a neodrážajú naliehavosť problému, a preto by sa mali prijať nové opatrenia. Predkladateľka petície takisto odsudzuje to, čo vníma ako nedostatočné monitorovanie a presadzovanie existujúcich právnych predpisov. Petícia sa týka aj zániku zelených plôch a pretrvávajúceho problému plastového odpadu a znečistenia plastmi.

Thank you for your support, Andrea Hegenbart