Umwelt

0% from 1.000.000 for quorum
  1. Launched September 2019
  2. Time remaining 7 weeks

Petiționara obiectează față de ceea ce ea consideră ca fiind o abordare prea relaxată din partea Uniunii și a statelor membre în legătură cu combaterea schimbărilor climatice. Ea consideră că cadrul de reglementare existent și legislația nu sunt suficient de stringente pentru a reflecta caracterul urgent al problemei și, prin urmare, ar trebui adoptate noi măsuri. Petiționara condamnă, de asemenea, ceea ce ea consideră ca fiind o monitorizare și o asigurare inadecvate a respectării legislației existente. Petiția face, de asemenea, referire la dispariția spațiilor verzi și la problema persistentă a deșeurilor de plastic și a poluării cu plastic.

Thank you for your support, Andrea Hegenbart