Umwelt

Privind adoptarea unei legislații UE mai stricte cu privire combaterea schimbărilor climatice și o mai bună asigurare a respectării legislației de către statele membre care nu își respectă obligațiile  

Andrea Hegenbart
Petition is directed to
Petitionsausschuss des Europäischen Parlaments
38 Supporters 38 in Europäische Union
0% from 1.000.000 for quorum
  1. Launched September 2019
  2. Time remaining 7 weeks
  3. Submission
  4. Dialog with recipient
  5. Decision

Dies ist eine Online-Petition of the European Parliament. If you click "sign", you will get forwarded to get registered with the website of of the European Parliament:

Sign

Petiționara obiectează față de ceea ce ea consideră ca fiind o abordare prea relaxată din partea Uniunii și a statelor membre în legătură cu combaterea schimbărilor climatice. Ea consideră că cadrul de reglementare existent și legislația nu sunt suficient de stringente pentru a reflecta caracterul urgent al problemei și, prin urmare, ar trebui adoptate noi măsuri. Petiționara condamnă, de asemenea, ceea ce ea consideră ca fiind o monitorizare și o asigurare inadecvate a respectării legislației existente. Petiția face, de asemenea, referire la dispariția spațiilor verzi și la problema persistentă a deșeurilor de plastic și a poluării cu plastic.

Thank you for your support, Andrea Hegenbart

Not yet a PRO argument.

No CONTRA argument yet.

Help us to strengthen citizen participation. We want your petition to get attention and stay independent.

Donate now