Umwelt

éghajlatváltozás elleni küzdelemre vonatkozó szigorúbb uniós jogszabályok elfogadásáról és azok fokozott érvényesítéséről a kötelezettségeiket nem teljesítő tagállamokkal szemben

Andrea Hegenbart
0% from 1.000.000 for quorum
  1. Launched September 2019
  2. Time remaining 7 weeks

A petíció benyújtója kifogásolja az Unió és a tagállamok által alkalmazott, véleménye szerint túlságosan engedékeny megközelítést az éghajlatváltozás elleni küzdelemmel kapcsolatban. Úgy véli, hogy a jelenlegi szabályozási keret és a jogszabályok nem elég szigorúak ahhoz, hogy tükrözzék a probléma megoldásának sürgősségét, ezért új intézkedéseket kell elfogadni. A petíció benyújtója továbbá elítéli a meglátása szerint nem megfelelő ellenőrzést és a már meglévő jogszabályok elégtelen végrehajtását. A petíció a zöldterületek eltűnésére, valamint a műanyagszemét és a műanyagszennyezés tartósan fennálló problémájára is utal.

Thank you for your support, Andrea Hegenbart