Umwelt

Par stingrāku ES tiesību aktu pieņemšanu klimata pārmaiņu apkarošanas jomā un izpildes pastiprināšanu pret dalībvalstīm, kuras tos neievēro

Andrea Hegenbart
0% from 1.000.000 for quorum
  1. Launched September 2019
  2. Time remaining 4 days

Lūgumraksta iesniedzēja iebilst pret, viņasprāt, pārāk paviršo Savienības un dalībvalstu pieeju klimata pārmaiņu apkarošanai. Viņa uzskata, ka pašreizējais tiesiskais regulējums un tiesību akti nav pietiekami stingri, lai atspoguļotu problēmas neatliekamību, tādēļ būtu jāpieņem jauni pasākumi. Lūgumraksta iesniedzēja arī nosoda, kā viņa uzskata, pašreizējo tiesību aktu neatbilstīgo uzraudzību un īstenošanu. Lūgumraksta iesniedzēja atsaucas arī uz zaļo zonu izzušanu un pastāvošo plastmasas atkritumu un plastmasas radītā piesārņojuma problēmu.

Thank you for your support, Andrea Hegenbart

openPetition international