Region: Polen

Tak dalej, Polsko! Ga zo door, Polen!

Petitioner not public
Petition is directed to
Polish Civil Society
81 supporters

Petition process is finished

81 supporters

Petition process is finished

  1. Launched 2016
  2. Collection finished
  3. Submitted
  4. Dialogue
  5. Finished

Velen demonstreren in Polen voor het democratische systeem , in het bijzonder voor de vrije media en voor een effectief constitutioneel hof . Deze zorg is van belang voor heel Europa. Daarom verklaren wij ons solidair.

Reason

We zijn onder de indruk van de tienduizenden van jullie die opstaan voor de democratie. Fundamentele rechten, vrije media en onafhankelijke rechtbanken zijn onmisbaar, omdat macht zonder grenzen en controle de democratie vernietigt.

Ook in andere Europese landen is er steeds meer steun voor bewegingen die de confrontatie aangaan in plaats van verzoening te zoeken, die simplistische oplossingen voor complexe problemen promoten en die politieke tegenstanders als hun vijanden behandelen.

Deze manier van denken brengt de sociale vrede en maatschappelijke vooruitgang in gevaar. Daarom moeten we onze handen ineen slaan in heel Europa om samen de fundamenten van de democratie te verdedigen.

Thank you for your support

Link to the petition

Image with QR code

Tear-off stub with QR code

download (PDF)

Not yet a PRO argument.

No CONTRA argument yet.

Help us to strengthen citizen participation. We want to support your petition to get the attention it deserves while remaining an independent platform.

Donate now