openPetition wird europäisch. Wenn Sie uns bei der Übersetzung der Plattform von Deutsch nach Deutsch helfen wollen, schreiben Sie uns.
Bild zur Petition mit dem Thema: Tak dalej, Polsko! Так трымаць, Польшча! Tak dalej, Polsko! Так трымаць, Польшча!
  • Von: Nicht öffentlich
  • An: Polish Civil Society
  • Region: Poland
    Kategorie: Gesellschaft mehr
  • Status: Die Petition wurde abgeschlossen
    Sprache: Weißrussisch
  • Beendet
  • 81 Unterstützende
    Sammlung abgeschlossen

Tak dalej, Polsko! Так трымаць, Польшча!

-

Многiя ў Польшчы выходзяць на дэманстрацыі ў падтрымку дэмакратычнай сістэмы, у асаблівасці, свабоды сродкаў масавай інфармацыі і дзейснага канстытуцыйнага суда. Гэта імкненне вельмі важна для ўсёй Еўропы. Па гэтай прычыне мы выказваем нашу салідарнасць.

Begründung:

Мы вельмі ўражаны тым, што вас, тых хто выступае за дэмакратыю, дзесяткі тысяч. Фундаментальныя правы чалавека, свабода сродкаў масавай інфармацыі і незалежны канстытуцыйны суд з'яўляюцца неад'емнымі, у той час як улада, без абмежаванняў і кантролю, разбурае дэмакратыю.

Таксама і ў іншых еўрапейскіх краінах падтрымку атрымліваюць такія палітычныя сілы, якія імкнуцца да канфрантацыі замест пагаджэння; яны спрашчаюць рашэнні складаных праблем і бачаць палітычных апанентаў як ворагаў.

Такі спосаб мыслення ставіць пад пагрозу сацыяльную стабільнасць і грамадскі прагрэс. Па гэтый прычыне, мы павінны ўсе разам падтрымаць абарону асноў дэмакратыі па ўсёй Еўропе.

Ад імя ўсіх падпісантаў.

Im Namen aller Unterzeichner/innen.

Berlin, Deutschland, 12.01.2016 (aktiv bis 11.07.2016)

Debatte zur Petition

Noch kein PRO Argument.
>>> Schreiben Sie das erste PRO-Petition Argument

Noch kein CONTRA Argument.
>>> Schreiben Sie das erste CONTRA-Petition Argument

Petitionsverlauf