openPetition wird europäisch. Wenn Sie uns bei der Übersetzung der Plattform von Deutsch nach Deutsch helfen wollen, schreiben Sie uns.
Bild zur Petition mit dem Thema: Tak dalej, Polsko! Так тримати, Польще! Tak dalej, Polsko! Так тримати, Польще!
  • Von: Frank Burgdörfer, Önder Kurt (Netzwerk EBD)
  • An: Polish Civil Society
  • Region: Poland
    Kategorie: Gesellschaft mehr
  • Status: Die Petition ist bereit zur Übergabe
    Sprache: Ukrainisch
  • Sammlung beendet
  • 81 Unterstützende
    Sammlung abgeschlossen

Tak dalej, Polsko! Так тримати, Польще!

-

Багато людей у Польщі демонструють за демократичну систему, в першу чергу за вільний розвиток засобів масової інформації і функціонуючу систему юстиції. Ці принципи є важливими для всієї Європи і саме тому ми виражаємо нашу солідарність протестувальникам.

Begründung:

Ви, десятками тисяч, вийшли на вулиці, щоб боротися за майбутнє вашої демократії, і це вражає. Засадничі права, вільні ЗМІ і незалежні суди є невід’ємною складовою, тому що влада без бар’єрів і контролю є прямою загрозою демократії.

І в інших європейських країнах отримують підтримку також політичні сили, які замість збалансованої політики вибирають шлях конфронтацій, замість комплексного вирішення проблем вибирають легкий шлях з простими рішеннями і бачать в політичних опонентах своїх ворогів.

Такий підхід знищує суспільний мир, спільні досягнення та розвиток. Саме тому, ми всі в Європі, повинні об’єднатися і спільними зусиллями захищати засадничі принципи розвитку демократії.

Від імені всіх, хто підписав цю петицію.

Im Namen aller Unterzeichner/innen.

Berlin, Deutschland, 12.01.2016 (aktiv bis 11.07.2016)

Debatte zur Petition

Noch kein PRO Argument.
>>> Schreiben Sie das erste PRO-Petition Argument

Noch kein CONTRA Argument.
>>> Schreiben Sie das erste CONTRA-Petition Argument

Petitionsverlauf