openPetion gets european. If you want to help us translating our platform from German to Deutsch write us a mail.
Bild zur Petition mit dem Thema: Tak dalej, Polsko! Так тримати, Польще! Tak dalej, Polsko! Так тримати, Польще!
  • By: Frank Burgdörfer, Önder Kurt (Netzwerk EBD)
  • To: Polish Civil Society
  • region: Poland
    Topic: Gesellschaft mehr
  • status: Ready for submitting
    Language: Ukrainian
  • Sammlung beendet
  • 81 Supporters
    Collection concluded

Tak dalej, Polsko! Так тримати, Польще!

-

Багато людей у Польщі демонструють за демократичну систему, в першу чергу за вільний розвиток засобів масової інформації і функціонуючу систему юстиції. Ці принципи є важливими для всієї Європи і саме тому ми виражаємо нашу солідарність протестувальникам.

Reason:

Ви, десятками тисяч, вийшли на вулиці, щоб боротися за майбутнє вашої демократії, і це вражає. Засадничі права, вільні ЗМІ і незалежні суди є невід’ємною складовою, тому що влада без бар’єрів і контролю є прямою загрозою демократії.

І в інших європейських країнах отримують підтримку також політичні сили, які замість збалансованої політики вибирають шлях конфронтацій, замість комплексного вирішення проблем вибирають легкий шлях з простими рішеннями і бачать в політичних опонентах своїх ворогів.

Такий підхід знищує суспільний мир, спільні досягнення та розвиток. Саме тому, ми всі в Європі, повинні об’єднатися і спільними зусиллями захищати засадничі принципи розвитку демократії.

Від імені всіх, хто підписав цю петицію.

In the name of all signers.

Berlin, Germany, 12 Jan 2016 (aktiv bis 11 Jul 2016)

Debate about petition

No PRO argument yet.
>>> Be the first to write a PRO argument.

>>> Write the first CONTRA argument

Petition statistics

From where do supporters come from