openPetion gets european. If you want to help us translating our platform from German to Deutsch write us a mail.
Bild zur Petition mit dem Thema: Tak dalej, Polsko! Hai, Polonia! Tak dalej, Polsko! Hai, Polonia!
  • By: Frank Burgdörfer, Önder Kurt (Netzwerk EBD) more
  • To: Polish Civil Society
  • region: Poland
    Topic: Gesellschaft mehr
  • status: Ready for submitting
    Language: Romanian
  • Sammlung beendet
  • 81 Supporters
    Collection concluded

Tak dalej, Polsko! Hai, Polonia!

-

Protestele din Polonia pentru democrație, libertatea presei și o curte constituțională puternică, aduc în prim plan motive de îngrijorare relevante pentru întreaga Europă. De aceea, ne declarăm solidaritatea.

Reason:

Suntem impresionați de zecile de mii dintre voi care luptați pentru democrație. Drepturile fundamentale, liberate presei și independența justiției sunt indispensabile, pe când puterea fară limite și control distruge democrația.

In alte țări europene asemenea mișcări politice, care căută confruntare mai degrabă decât reconciliere, promovează măsuri simpliste pentru probleme complexe și tratează adversarii politici ca inamici, câștigă suport popular.

Acest mod de gândire pune în pericol pacea și progresul social. De aceea, trebuie să fim solidari, în toată Europa, pentru apărarea fundamentelor democrației.

In numele semnatarilor,

In the name of all signers.

Berlin, Germany, 12 Jan 2016 (aktiv bis 11 Jul 2016)

Debate about petition

No PRO argument yet.
>>> Be the first to write a PRO argument.

>>> Write the first CONTRA argument

Petition statistics

From where do supporters come from