openPetition wird europäisch. Wenn Sie uns bei der Übersetzung der Plattform von Deutsch nach Deutsch helfen wollen, schreiben Sie uns.
Bild zur Petition mit dem Thema: Tak dalej, Polsko! Hai, Polonia! Tak dalej, Polsko! Hai, Polonia!
  • Von: Frank Burgdörfer, Önder Kurt (Netzwerk EBD) mehr
  • An: Polish Civil Society
  • Region: Poland
    Kategorie: Gesellschaft mehr
  • Status: Die Petition ist bereit zur Übergabe
    Sprache: Rumänisch
  • Sammlung beendet
  • 81 Unterstützende
    Sammlung abgeschlossen

Tak dalej, Polsko! Hai, Polonia!

-

Protestele din Polonia pentru democrație, libertatea presei și o curte constituțională puternică, aduc în prim plan motive de îngrijorare relevante pentru întreaga Europă. De aceea, ne declarăm solidaritatea.

Begründung:

Suntem impresionați de zecile de mii dintre voi care luptați pentru democrație. Drepturile fundamentale, liberate presei și independența justiției sunt indispensabile, pe când puterea fară limite și control distruge democrația.

In alte țări europene asemenea mișcări politice, care căută confruntare mai degrabă decât reconciliere, promovează măsuri simpliste pentru probleme complexe și tratează adversarii politici ca inamici, câștigă suport popular.

Acest mod de gândire pune în pericol pacea și progresul social. De aceea, trebuie să fim solidari, în toată Europa, pentru apărarea fundamentelor democrației.

In numele semnatarilor,

Im Namen aller Unterzeichner/innen.

Berlin, Deutschland, 12.01.2016 (aktiv bis 11.07.2016)

Debatte zur Petition

Noch kein PRO Argument.
>>> Schreiben Sie das erste PRO-Petition Argument

Noch kein CONTRA Argument.
>>> Schreiben Sie das erste CONTRA-Petition Argument

Petitionsverlauf