Tiere

Privind transportarea animalelor vii în UE și în țări terțe

E. P.
  1. Launched November 2019
  2. Time remaining 14 days

Petiționarul citează mai multe relatări din mass-media germană care arată în ce condiții îngrozitoare animalele sunt transportate din statele membre ale UE către țări terțe și apoi sacrificate. El afirmă că a transporta animalele în acest mod este în contradicție cu principiile etice fundamentale ale UE. Petiționarul solicită interzicerea imediată a transporturilor de animale vii către țări terțe și efectuarea unor controale mai riguroase la frontierele Uniunii. El arată că trebuie respectați timpii de deplasare și de odihnă pentru animale și observă că și animalele de muncă trebuie tratate cu grijă și respect, reflectând nevoile speciilor din care fac parte.

Thank you for your support, E. P.

openPetition international