Tiere

E. P.
  1. Launched 08/11/2019
  5. decision

A petíció benyújtója számos riportot idéz a német médiából, amelyek bemutatják az állatok unión kívülre való szállításának és levágásának rettenetes körülményeit. Azt állítja, hogy az állatok ilyen körülmények között való szállítása ellentétes az Európai Unió alapvető etikai elveivel. A petíció benyújtója az élő állatok unión kívülre való szállításának azonnali betiltására szólít fel, valamint szigorúbb ellenőrzések bevezetésére az unión belüli határoknál. Kiemeli, hogy szükséges az állatok megfelelő utazási és pihenési idejének megállapítása, és megjegyzi, hogy a haszonállatokat is gondoskodóan és tisztelettel kell kezelni, a fajuk igényeinek megfelelően.

Thank you for your support, E. P.