Tiere

Dėl gyvų gyvūnų vežimo ES ir trečiosiose šalyse

E. P.
  1. Launched November 2019
  2. Time remaining 14 days

Peticijos pateikėjas remiasi įvairiais Vokietijos žiniasklaidos pranešimais, vaizduojančiais baisias sąlygas, kuriomis gyvūnai vežami iš ES valstybių narių į trečiąsias šalis ir kuriomis jie skerdžiami. Jis teigia, kad toks gyvūnų vežimas yra nesuderinamas su ES pagrindiniais etikos principais. Peticijos pateikėjas ragina nedelsiant uždrausti gyvų gyvūnų vežimą į trečiąsias šalis ir griežtinti Sąjungos sienų kontrolę. Jis atkreipia dėmesį į tai, kad būtina laikytis gyvūnams tinkamo kelionės ir poilsio laiko, ir pažymi, kad su naminiais gyvūnais turi būti elgiamasi rūpestingai ir pagarbiai, atsižvelgiant į kiekvienos rūšies poreikius.

Thank you for your support, E. P.

openPetition international