Tiere

Privind oprirea uciderii câinilor fără stăpân

E. P.
  1. Launched 23/04/2020

Petiționara consideră că tratamentul crud aplicat animalelor fără stăpân - în special câini - reprezintă o problemă structurală în UE. În cea mai mare parte, animalele trăiesc în condiții foarte grele: nu găsesc hrană, au boli și sunt supuse la violențe de către oameni. În multe state membre sunt înființate centre de sacrificare pentru a combate înmulțirea câinilor fără stăpân, iar potrivit petiționarei, acestea s-au transformat într-o afacere profitabilă. Petiționara solicită interzicerea uciderii legale a câinilor în Europa. Ea afirmă că, în locul centrelor de sacrificare, ar trebui lansată o campanie de informare cuprinzătoare și ar trebui sprijinită financiar castrarea pe scară largă.

Thank you for your support, E. P.