Tiere

Par klaiņojošu suņu nogalināšanas izbeigšanu

E. P.
  1. Launched 23/04/2020

Lūgumraksta iesniedzēja uzskata, ka nežēlīga izturēšanās pret klaiņojošiem dzīvniekiem, jo īpaši suņiem, ir strukturāla problēma ES. Dzīvnieki galvenokārt dzīvo briesmīgos apstākļos: viņi nevar atrast pārtiku, ir slimi un cieš no cilvēku vardarbības. Daudzās dalībvalstīs tiek izveidotas nogalināšanas struktūras, lai cīnītos pret klaiņojošu suņu izplatību, un saskaņā ar lūgumraksta iesniedzējas sniegto informāciju tās ir kļuvušas par ienesīgu uzņēmējdarbību. Lūgumraksta iesniedzēja prasa Eiropā aizliegt suņu likumīgu nogalināšanu. Viņa uzskata, ka tā vietā, lai izmantotu nogalināšanas struktūras, būtu jāuzsāk visaptveroša informācijas kampaņa un finansiāli jāatbalsta vērienīga kastrācija.

Thank you for your support, E. P.