Umwelt

Privind o reclamație împotriva Republicii Federale Germania pentru nerespectarea Directivei privind zgomotul ambiental (Directiva 2002/49/CE)

Lutz Rittmeier
Collection finished
  1. Launched September 2019
  2. Collection finished
  3. Prepare submission

Dies ist eine Online-Petition of the European Parliament.

forwarding

Petiția se referă la presupusa nerespectare de către orașul Eckernfoerde a Directivei 2002/49/CE privind zgomotul ambiental și a altor dispoziții legislative ale Uniunii, inclusiv Directiva 2003/4/CE privind accesul publicului la informațiile despre mediu, precum și încălcarea Convenției de la Aarhus. Petiționarul prezintă detaliat dispozițiile legale despre care susține că ar fi fost încălcate, inclusiv cele legate de revizuirea periodică obligatorie a planurilor de acțiune privind zgomotul ambiental, drepturile la consultare publică și participare în procesele decizionale conexe și accesul la informații. Petiționarul susține că anumite încălcări datează încă din 2007 și că autoritățile publice au refuzat în mod repetat admisibilitatea reclamațiilor privind procedura și întârzierile rezultate.

Thank you for your support, Lutz Rittmeier

openPetition international