Versorgung

Privind imposibilitatea cetățenilor străini de a plăti online taxele de autostradă portugheze

Fabio Cavallazzi
0 Supporters 0 in European Union
  1. Launched October 2019

Petiționarul se plânge de faptul că cetățenii străini nu au posibilitatea de a plăti online taxele de autostradă portugheze. El susține că sistemul de taxe de autostradă fără cabine pe autostrăzile din Portugalia impune efectuarea unei plăți prealabile prin instalarea unui dispozitiv electronic sau prin înregistrarea plăcii de înmatriculare a vehiculului cu ajutorul unei camere video. În acest din urmă caz, conducătorii auto pot plăti fie personal, la un oficiu poștal, fie online, pe pagina de internet a Poștei portugheze. Cu toate acestea, petiționarul afirmă că acest sistem discriminează împotriva cetățenilor străini, întrucât site-ul internet al Poștei portugheze permite numai cetățenilor portughezi rezidenți care au un număr de identificare fiscală portughez să plătească online.

Thank you for your support, Fabio Cavallazzi