Versorgung

Portugál autópályadíj online megfizetésének lehetetlenségéről a külföldi állampolgárok számára

Fabio Cavallazzi
0 Supporters 0 in European Union
  1. Launched October 2019

A petíció benyújtója arra panaszkodik, hogy a külföldi állampolgárok számára lehetetlen a portugál autópályadíj online megfizetése. A petíció benyújtója azt állítja, hogy a fizetőkapuktól mentes portugál autópályákon egy elektronikus eszköz felszerelésén keresztüli vagy a jármű rendszámát rögzítő videokamera révén előzetes fizetés szükséges. Ez utóbbi esetben a járművezetők fizethetnek vagy személyesen egy postahivatalban vagy online, a portugál posta weboldalán. A petíció benyújtója szerint azonban ez a rendszer hátrányosan megkülönbözteti a külföldi állampolgárokat, mivel a portugál posta weboldalán csak a Portugáliában élő, portugál adószámmal rendelkező portugál állampolgárok fizethetnek online.

Thank you for your support, Fabio Cavallazzi