Versorgung

Dėl to, kad užsienio piliečiai neturi galimybės susimokėti Portugalijos kelių mokesčių internetu

Fabio Cavallazzi
0 Supporters 0 in European Union
  1. Launched October 2019

Peticijos pateikėjas skundžiasi dėl to, kad užsienio piliečiai neturi galimybės susimokėti Portugalijos kelių mokesčių internetu. Jis teigia, kad Portugalijos greitkeliuose taikoma rinkliavos sistema be galimybės atsiskaityti kasininkui, taigi iš anksto susimokama naudojantis suinstaliuotu elektroniniu įtaisu arba vaizdo kamerai užfiksavus transporto priemonės valstybinį numerį. Pastaruoju atveju vairuotojai asmeniškai susimoka pašto biure arba internetu Portugalijos pašto svetainėje. Tačiau, pasak peticijos pateikėjo, taikant šią sistemą diskriminuojami užsienio piliečiai, nes Portugalijos pašto svetainėje internetu gali susimokėti tik Portugalijoje gyvenantys šios šalies piliečiai, turintys Portugalijos mokesčių mokėtojo identifikacinį numerį.

Thank you for your support, Fabio Cavallazzi