Versorgung

Par to, ka ārvalstu pilsoņi nevar tiešsaistē samaksāt Portugāles autoceļu nodevas

Fabio Cavallazzi
0 Supporters 0 in European Union
  1. Launched October 2019

Lūgumraksta iesniedzējs sūdzas par to, ka ārvalstu pilsoņi nevar tiešsaistē samaksāt Portugāles autoceļu nodevas. Viņš apgalvo, ka Portugāles autoceļu nodevu sistēma bez kabīnēm uz automaģistrālēm paredz, ka ir jāveic iepriekšējs maksājums, uzstādot elektronisku ierīci vai izmantojot videokameru, kas reģistrē transportlīdzekļa numura zīmi. Pēdējā gadījumā transportlīdzekļu vadītāji Portugāles pasta tīmekļa vietnē var samaksāt personīgi pasta nodaļā vai tiešsaistē. Tomēr lūgumraksta iesniedzējs norāda, ka šī sistēma diskriminē ārvalstniekus, jo Portugāles pasta tīmekļa vietnē tiešsaistē maksāt var tikai Portugāles pilsoņi, kuriem ir Portugāles nodokļu maksātāja identifikācijas numurs.

Thank you for your support, Fabio Cavallazzi