Bildung

Privind efectul regimurilor alimentare bazate pe produse de origine animală asupra mediului și a sănătății

Felice Schulze
  1. Launched 14/01/2020

Petiționarul cere ca Uniunea Europeană să adopte măsurile necesare pentru educarea publicului și a profesioniștilor în domeniul sănătății cu privire la efectul negativ considerabil al regimurilor alimentare bazate pe produse de origine animală asupra mediului și a sănătății, în comparație cu efectul pozitiv al regimurilor alimentare bazate pe produse de origine vegetală. Acesta indică faptul că majoritatea deceselor din Occident, cum ar fi cele cauzate de boli ale inimii, cancer și diabet, ar putea fi prevenite, în mare măsură, dacă oamenii ar recurge la un regim alimentar bazat pe produse de origine vegetală. Petiționarul cere Uniunii Europene să aloce fonduri suficiente pentru a educa oamenii cu privire la efectul negativ considerabil al regimurilor alimentare bazate pe produse de origine animală asupra mediului și a sănătății, pentru a încuraja, în cele din urmă, trecerea progresivă la un regim alimentar bazat pe produse de origine vegetală.

Thank you for your support, Felice Schulze