Bildung

állati alapú étrend környezetre és egészségre gyakorolt hatásairól

Felice Schulze
  1. Launched 14/01/2020

A petíció benyújtója kéri, hogy az Európai Unió hozzon intézkedéseket annak érdekében, hogy felvilágosítsa a lakosságot és az egészségügyi szakembereket az állati alapú étrend környezetre és egészségre gyakorolt jelentősen kedvezőtlen hatásairól, különösen a növényi alapú étrendek pozitív hatásaihoz képest. A petíció benyújtója rámutat, hogy a nyugati világban a legtöbb haláleset – különösen a szívbetegségek, a rák és a cukorbetegség okozta halálesetek – nagyrészt megelőzhető lenne, ha az emberek növényi alapú étrendet követnének. A petíció benyújtója arra kéri az Európai Uniót, hogy különítsen el elegendő forrást arra, hogy felvilágosítsa az embereket az állati alapú étrend környezetre és egészségre gyakorolt kedvezőtlen hatásairól annak érdekében, hogy fokozatos elmozdulás történjen a növényi étrendek felé.

Thank you for your support, Felice Schulze