Bildung

относно въздействието на хранителни режими на животинска основа върху околната среда и здравето

Felice Schulze
  1. Launched 14/01/2020

Вносителката на петицията отправя искане Европейският съюз да въведе мерки за образоване на обществеността и здравните специалисти за огромното отрицателно въздействие на хранителния режим на животинска основа върху околната среда и здравето за разлика от положителното въздействие на хранителния режим на растителна основа. Вносителката посочва, че повечето смъртни случаи в западния свят, като тези в резултат на сърдечно-съдови заболявания, рак и диабет, до голяма степен биха могли да бъдат предотвратени, ако хората спазват хранителен режим на растителна основа. Вносителката на петицията призовава Европейския съюз да отдели достатъчно средства за образоване на хората относно отрицателното въздействие на хранителния режим на животинска основа върху околната среда и здравето, за да се премине постепенно към хранителен режим на растителна основа.

Thank you for your support, Felice Schulze