Bildung

Par dzīvnieku izcelsmes uztura ietekmi uz vidi un veselību

Felice Schulze
  1. Launched 14/01/2020

Lūgumraksta iesniedzēja lūdz Eiropas Savienību ieviest pasākumus, ar kuriem tiktu izglītota sabiedrība un veselības aprūpes speciālisti par dzīvnieku izcelsmes uztura būtisko negatīvo ietekmi uz vidi un veselību salīdzinājumā ar augu izcelsmes uztura pozitīvo ietekmi. Lūgumraksta iesniedzēja norāda, ka lielāko daļu nāves gadījumu rietumu pasaulē, piemēram, sirds slimību, vēža un diabēta izraisīto nāves gadījumu, lielā mērā varētu novērst, ja cilvēki ievērotu augu uzturu. Lūgumraksta iesniedzēja aicina Eiropas Savienību piešķirt pietiekamus līdzekļus cilvēku izglītošanai par dzīvnieku izcelsmes uztura negatīvo ietekmi uz vidi un veselību, lai veicinātu pakāpenisku pāreju uz augu izcelsmes uzturu.

Thank you for your support, Felice Schulze