Außenpolitik

Petition No 0520/2020 by Elise Fleury (French) on a request to close wet markets

Elise Fleury
  1. Launched June 2020
  2. Time remaining > 6 Wochen

A petíció benyújtóját aggasztja a Covid19 által okozott egészségügyi válság, amely számos kutató szerint a kínai Wuhan egyik nedves piacán gyökerezhetett. A petíció benyújtója úgy írja le a nedves piacokat, mint szabadtéri vágóhidakat, amelyek visszataszító körülmények között kereskednek az állatokkal. A petíció benyújtója a GAIA új kampányára hivatkozik, amely világszerte a „nedves piacok” lezárására szólít fel. Ezenkívül arra kéri a Parlamentet, hogy lépjen fel a vadon fogott állatok globális kereskedelmével kapcsolatban, és kéri az állatok távolsági szállításának korlátozását. A petíció benyújtója arra kéri az Európai Parlamentet, hogy szüntesse meg a nedves piacokat a közegészség védelme és az állatjólét előmozdítása érdekében.

Thank you for your support, Elise Fleury

openPetition international