Außenpolitik

1. Launched June 2020
  2. Collection finished
  3. Prepare submission

Dies ist eine Online-Petition of the European Parliament.

forwarding

Petiționara își exprimă îngrijorarea cu privire la criza sanitară provocată de COVID-19, care, potrivit unui număr mare de cercetători, ar putea proveni de la o piață în care se sacrifică animalele vii chiar înainte de a fi vândute din Wuhan (China). Petiționara descrie acest tip de piețe ca pe niște abatoare în aer liber, unde animalele sunt vândute în condiții dezgustătoare. Ea se referă la noua campanie a GAIA care solicită închiderea piețelor în care se sacrifică animalele vii din întreaga lume. În plus, solicită Parlamentului să ia măsuri cu privire la comerțul mondial cu animale capturate în sălbăticie și solicită restricții privind transportul de animale pe distanțe mari. Petiționara solicită Parlamentului European să închidă piețele în care se sacrifică animale vii, cu scopul de a proteja sănătatea publică și de a promova bunăstarea animalelor.

openPetition international