Außenpolitik

Elise Fleury
  1. Launched June 2020
  2. Time remaining > 6 Wochen

Peticijos pateikėjai susirūpinimą kelia sveikatos krizė, kuri kilo dėl COVID-19, kuris, remiantis tam tikrais mokslininkais, atsirado Uhano (Kinija) šviežių ir greitai gendančių produktų turguje. Peticijos pateikėja šviežių ir greitai gendančių produktų turgus aprašo kaip atviras skerdyklas, kuriose prekiaujama gyvūnais šleikštulį keliančiomis sąlygomis. Ji kalba apie GAIA naują kampaniją, kuria raginama uždaryti šviežių ir greitai gendančių produktų turgus visame pasaulyje. Be to, ji ragina Europos Parlamentą imtis veiksmų pasaulinės prekybos laukinėje gamtoje sugautais gyvūnais srityje ir prašo apriboti tolimą gyvūnų vežimą. Peticijos pateikėja ragina Europos Parlamentą uždaryti šviežių ir greitai gendančių produktų turgus, siekiant apsaugoti visuomenės sveikatą ir didinti gyvūnų gerovę.

Thank you for your support, Elise Fleury

openPetition international