Außenpolitik

1. Launched June 2020
  2. Collection finished
  3. Prepare submission

Dies ist eine Online-Petition of the European Parliament.

forwarding

Peticijos pateikėjai susirūpinimą kelia sveikatos krizė, kuri kilo dėl COVID-19, kuris, remiantis tam tikrais mokslininkais, atsirado Uhano (Kinija) šviežių ir greitai gendančių produktų turguje. Peticijos pateikėja šviežių ir greitai gendančių produktų turgus aprašo kaip atviras skerdyklas, kuriose prekiaujama gyvūnais šleikštulį keliančiomis sąlygomis. Ji kalba apie GAIA naują kampaniją, kuria raginama uždaryti šviežių ir greitai gendančių produktų turgus visame pasaulyje. Be to, ji ragina Europos Parlamentą imtis veiksmų pasaulinės prekybos laukinėje gamtoje sugautais gyvūnais srityje ir prašo apriboti tolimą gyvūnų vežimą. Peticijos pateikėja ragina Europos Parlamentą uždaryti šviežių ir greitai gendančių produktų turgus, siekiant apsaugoti visuomenės sveikatą ir didinti gyvūnų gerovę.

openPetition international