Außenpolitik

Petition No 0520/2020 by Elise Fleury (French) on a request to close wet markets

Elise Fleury
  1. Launched June 2020
  2. Time remaining > 7 Wochen

Lūgumraksta iesniedzēja ir nobažījusies, ņemot vērā veselības krīzi, ko izraisīja Covid-19, kura izcelsme, pēc daudzu pētnieku domām, varētu būt meklējama kādā no Ķīnas pilsētas Uhaņas t. s. "slapjajiem tirgiem". Lūgumraksta iesniedzēja slapjos tirgus raksturo kā āra lopkautuves, kurās atbaidošos apstākļos tiek tirgoti dzīvnieki. Viņa atsaucas uz dzīvnieku tiesību aizstāvības organizācijas "GAIA" jauno kampaņu, kas aicina slēgt slapjos tirgus visā pasaulē. Turklāt viņa aicina Parlamentu rīkoties saistībā ar savvaļas dzīvnieku tirdzniecību pasaulē un prasa ierobežot dzīvnieku pārvadāšanu lielos attālumos. Lūgumraksta iesniedzēja aicina Eiropas Parlamentu slēgt slapjos tirgus, lai aizsargātu sabiedrības veselību un veicinātu dzīvnieku labturību.

Thank you for your support, Elise Fleury

openPetition international