Rechtstaatlichkeit

Oma laste väidetava õigusvastase ümberpaigutamise kohta ilma vanemate nõusolekuta Ühendkuningriigi ametiasutuste poolt

E. P.
0% from 1.000.000 for quorum
  1. Launched September 2019

Petitsiooni esitaja ja tema naine on India kodanikud, kes elavad Ühendkuningriigis. Petitsiooni esitaja väidab, et sotsiaalteenistused (kohalik omavalitsus) võtsid 2015. aastal õigusvastaselt vanematelt ära tema kaks alaealist last. Petitsiooni esitaja ja tema naine väidavad, et sellest alates ei ole neil lubatud oma lapsi näha ega nendega telefoniga rääkida. Vahepeal lahkus petitsiooni esitaja naine, kes ootas nende kolmandat last, Ühendkuningriigist, sest ta kartis, et ametivõimud võivad võtta ära tema kolmanda lapse, kui ta sünnib Ühendkuningriigis. 2016. aasta veebruaris volitas perekonnakohus kohalikku omavalitsust petitsiooni esitaja lapsi adopteerimiseks andma. Petitsiooni esitaja apellatsioon perekonnakohtu otsuse vastu lükati tagasi, nagu ka tema katse tuua juhtum Ühendkuningriigi ülemkohtu ette. Ta esitas Euroopa inimõiguste ja põhivabaduste kaitse konventsiooni artiklite 8 ja 6 põhjal apellatsiooni Euroopa Inimõiguste Kohtule; see tunnistati vastuvõetamatuks, kuna kaebus esitati liiga hilja.Petitsiooni esitaja palub Euroopa Parlamendil sekkuda ja aidata repatrieerida tema lapsed nende päritoluriiki ja taasühendada nad oma perekonnaga.

Thank you for your support, E. P.