Rechtstaatlichkeit

Dėl to, kad Jungtinės Karalystės institucijos be tėvų sutikimo, tariamai piktnaudžiaudamos, apgyvendino jo vaikus pas globėjus

E. P.
0% from 1.000.000 for quorum
  1. Launched September 2019

Peticijos pateikėjas ir jo žmona yra Indijos piliečiai, gyvenantys Jungtinėje Karalystėje. Peticijos pateikėjas aiškina, kad 2015 m. du jo mažamečiai vaikai socialinėms tarnyboms (vietos institucija) piktnaudžiaujant buvo paimti iš tėvų. Peticijos pateikėjas ir jo žmona teigia, kad nuo to laiko jiems nebuvo leidžiama pasimatyti su vaikais ar pasikalbėti su jais telefonu. Tuo metu peticijos pateikėjo žmona, kuri laukėsi trečiojo judviejų vaiko, išvyko iš Jungtinės Karalystės, baimindamasi, kad institucijos gali atimti jos trečiąjį vaiką, jei jis gimtų Jungtinėje Karalystėje. 2016 m. vasario mėn. šeimos teismas leido vietos institucijai peticijos patekėjo vaikus siūlyti įvaikinti. Peticijos pateikėjo apeliacinis skundas buvo atmestas, bandymas kreiptis į Jungtinės Karalystės Aukščiausiąjį Teismą taip pat buvo nesėkmingas. Remdamasis Europos žmogaus teisių konvencijos 8 ir 6 straipsniais, jis pateikė skundą Europos Žmogaus Teisių Teismui, kuris paskelbė skundą nepriimtinu, nes jis pateiktas pavėluotai.Peticijos pateikėjas prašo Parlamento įsikišti ir padėti jo vaikams grįžti į gimtąją šalį pas savo šeimą.

Thank you for your support, E. P.