Rechtstaatlichkeit

Lastensa sijoituksesta, jonka Yhdistyneen kuningaskunnan viranomaiset ovat syytösten mukaan tehneet väärin perustein, ilman vanhempien lupaa 

E. P.
Petition is directed to
Petitionsausschuss des Europäischen Parlaments
0 Supporters 0 in Europäische Union
0% from 1.000.000 for quorum
  1. Launched September 2019
  2. Collection yet 5 months
  3. Submission
  4. Dialog with recipient
  5. Decision

Dies ist eine Online-Petition of the European Parliament. If you click "sign", you will get forwarded to get registered with the website of of the European Parliament:

Sign

Vetoomuksen esittäjä ja hänen vaimonsa ovat Intian kansalaisia, jotka asuvat Yhdistyneessä kuningaskunnassa. Vetoomuksen esittäjä väittää, että sosiaalivirasto (paikallisvirasto) otti vuonna 2015 hänen kaksi alaikäistä lastaan pois vanhemmiltaan väärin perustein. Sen jälkeen vetoomuksen esittäjä ja hänen vaimonsa eivät ole saaneet nähdä lapsiaan tai puhua heille puhelimessa. Samaan aikaan vetoomuksen esittäjän vaimo, joka odotti heidän kolmatta lastaan, lähti pois Yhdistyneestä kuningaskunnasta, koska hän pelkäsi, että viranomaiset voisivat ottaa häneltä hänen kolmannen lapsensa, jos tämä syntyisi Yhdistyneessä kuningaskunnassa. Helmikuussa 2016 perhetuomioistuin valtuutti paikallisviranomaisen antamaan vetoomuksen esittäjän lapset adoptoitaviksi.Vetoomuksen esittäjän valitus perhetuomioistuimen päätöksestä hylättiin, samoin hänen yrityksensä viedä asia Yhdistyneen kuningaskunnan korkeimman oikeuden käsiteltäväksi. Hän jätti Euroopan ihmisoikeussopimuksen 8 ja 6 artiklan perusteella anomuksen Euroopan ihmisoikeustuomioistuimelle. Anomusta ei otettu käsiteltäväksi, koska valitus oli tehty liian myöhään.Vetoomuksen esittäjä pyytää parlamenttia puuttumaan asiaan ja auttamaan hänen lastensa palauttamisessa ja saattamisessa jälleen yhteen perheensä kanssa.

Thank you for your support, E. P.

Not yet a PRO argument.

No CONTRA argument yet.

Help us to strengthen citizen participation. We want your petition to get attention and stay independent.

Donate now