Handelspolitik

Luis Omana García kodakondsuspõhise diskrimineerimise kohta seoses maksusoodustustega esimesele eluasemele Itaalias

Luis Omana Garcia
  1. Launched 14/01/2020

Petitsiooni esitaja, kes on Belgias elav Hispaania kodanik, kurdab et tema suhtes ei kohaldu Itaalias kehtivad õigusnormid, millega nähakse ette vähendatud tempelmaksumäär välismaal elavatele itaallastele, kes ostavad oma esimese eluaseme Itaalia territooriumil. Ta väidab, et tegemist on selge diskrimineerimisjuhtumiga, kuna tema ja tema elukaaslane, kes juba elavad ühiselt Belgias oma majas, soovivad nüüd osta maja Itaalias. Kuigi tema partneril on õigus tempelmaksu soodusmäärale, ei ole seda aga temal ning talt nõutakse täissumma tasumist.

Thank you for your support, Luis Omana Garcia