Bauvorhaben

L. C. ühenduse GreenSando nimel taotluse kohta lõpetada ülemäärane maakasutus Milano lõunaosas

GreenSando
  1. Launched 05/06/2020
  2. Time remaining 10 months

Petitsiooni esitaja väidab, et põllumaade ja metsamaade kasutusotstarbe andmebaasi kohaselt suurenes San Donato Milanese hoonestatud ala aastatel 1954–2015 93 hektarilt 688 hektarile, samas kui põllumajandusmaa vähenes 1147 hektarilt 475 hektarini. Ta mõistab hukka maakasutuse planeerimise muudatused, mida tema sõnul nimetatakse ekslikult maatarbimist nullini viivateks, kuna tegelikult hõlmavad need suuri linnaruumi laiendamise meetmeid. Eelkõige väidab petitsiooni esitaja, et San Donato Milanese piirkonnas on ohus neli roheala, kuna sõlmitud lepingud lubavad seal teha ehitustöid, mille tulemusel hävitataks hektarite kaupa tervet mulda. Seetõttu leiab petitsiooni esitaja, et need algatused on vastuolus komisjoni teatisega ressursitõhusa Euroopa tegevuskava kohta, milles seatakse eesmärgiks vähendada maakasutus ELis 2050. aastaks nullini. Petitsiooni esitaja nõuab seega Euroopa Parlamendi sekkumist, et vältida kavandatud tööde teostamist ja tagada allesjäänud maa püsiv kaitse.

Thank you for your support, GreenSando