Bauvorhaben

Dėl prašymo nutraukti pernelyg didelį žemės naudojimą pietinėje Milano dalyje

GreenSando
  1. Launched 05/06/2020
  2. Time remaining 10 months

Peticijos pateikėjas teigia, kad, remiantis žemės ūkio paskirties žemės ir miško žemės naudojimo duomenų baze, San Donato Milanesės mieste 1954–2015 m. užstatytos teritorijos plotas padidėjo nuo 93 iki 688 ha, o žemės ūkio paskirties žemės plotas sumažėjo nuo 1 147 iki 475 ha. Jis smerkia tai, kad persvarstyti žemės naudojimo planai, kurie, jo teigimu, neteisingai apibūdinami kaip lemiantys nulinį žemės naudojimą, kadangi iš tiesų jie apima didelės miesto plėtros priemones. Visų pirma peticijos pateikėjas teigia, kad dėl sudarytų susitarimų, leidžiančių vykdyti statybas, kyla pavojus keturioms San Donato Milanesės žaliosioms zonoms ir dėl to būtų sunaikinti hektarai sveiko dirvožemio. Todėl peticijos pateikėjas mano, kad šios iniciatyvos prieštarauja Komisijos komunikatui „Efektyvaus išteklių naudojimo Europos planas“, kuriame nustatytas tikslas iki 2050 m. sumažinti žemės naudojimą ES iki nulio. Galiausiai peticijos pateikėjas ragina Europos Parlamentą įsikišti siekiant užkirsti kelią suplanuotų darbų vykdymui ir užtikrinti ilgalaikę likusios žemės apsaugą.

Thank you for your support, GreenSando