Umwelt

D. R. H. Murcias Mar Menori laguunis toime pandud keskkonnakuritegude kohta

E. P.
  1. Launched 29/04/2020

Petitsiooni esitaja kaebab selle üle, et keskkonnakaitse, -järelevalve ja -kontrolli eeskirjade rakendamine on Murcias Mar Menori laguuni puhul puudulik, ning mõistab hukka keskkonnakuritegude arvu murettekitava suurenemise. Petitsiooni esitaja nõuab Murcia piirkondlikult omavalitsuselt keskkonnaalase pädevuse äravõtmist kohustuste täitmata jätmise tõttu, mille tagajärjel on Mar Menorist saanud surnud veekogu. Petitsiooni esitaja palub Euroopa Komisjonil luua Mar Menori laguunis asuval saarel keskkonnajaam, et jälgida laguuni seisundit ja taastumist. Petitsiooni esitaja nõuab, et ELi õiguse rikkumise eest algatataks distsiplinaarmenetlus, ning mõistab hukka maa põllumajandusliku liigkasutuse ja ülemäärase linnastumise.

Thank you for your support, E. P.