Umwelt

Dėl aplinkosaugos pažeidimų Mar Menoro lagūnoje, Mursijoje

E. P.
  1. Launched 29/04/2020

Peticijos pateikėjas skundžiasi dėl nepakankamo aplinkos apsaugos, jos priežiūros ir situacijos patikros taisyklių įgyvendinimo, susijusių su Mar Menoro lagūnoje Mursijoje ir smerkia nerimą keliantį vis didėjantį nusikaltimų aplinkai skaičių. Peticijos pateikėjas ragina panaikinti Mursijos regiono valdžios institucijos įgaliojimus aplinkos apsaugos srityje, nes pastaroji pažeidė savo pareigas, paversdama Mar Menor negyva jūra. Peticijos pateikėjas ragina Komisiją Mar Menor esančioje saloje įsteigti aplinkos apsaugos stotį, kuri stebėtų lagūnos būklę ir atsigavimą. Peticijos pateikėjas ragina pradėti drausminę procedūrą dėl ES teisės nesilaikymo ir smerkia žemės ūkio išteklių pereikvojimą bei pernelyg didelę urbanizaciją.

Thank you for your support, E. P.