Umwelt

Privind infracțiunile împotriva mediului din zona lagunei Mar Menor, Murcia

E. P.
  1. Launched 29/04/2020

Petiționarul reclamă neaplicarea normelor de protecția mediului, supraveghere și inspecție în zona lagunei Mar Menor din Murcia și condamnă creșterea îngrijorătoare a infracțiunilor împotriva mediului. Petiționarul solicită retragerea competenței în domeniul mediului dintre atribuțiile guvernului regional din Murcia pentru neglijarea obligațiilor care îi reveneau și care a cauzat transformarea lagunei Mar Menor într-o mare moartă. Petiționarul solicită Comisiei să înființeze o stație de mediu pe o insulă din Mar Menor, pentru a monitoriza starea lagunei și recuperarea sa. Petiționarul cere deschiderea unei proceduri disciplinare pentru nerespectarea legislației UE și condamnă exploatarea excesivă a terenurilor agricole și urbanizarea excesivă.

Thank you for your support, E. P.