Umwelt

Mar Menor lagúnában (Murcia) elkövetett környezet elleni bűncselekményekről

E. P.
  1. Launched 29/04/2020

A petíció benyújtója kifogásolja a környezetvédelmi, felügyeleti és ellenőrzési szabályok végrehajtásának hiányát a murciai Mar Menor lagúnával kapcsolatban, és elítéli a környezet elleni bűncselekmények számának aggasztó növekedését. A petíció benyújtója kéri, hogy vonják vissza a környezetvédelmi feladatokat a murciai regionális kormánytól, mivel annak felügyelete alatt a Mar Menor holt tengerré vált. A petíció benyújtója arra kéri a Bizottságot, hogy hozzon létre egy környezetvédelmi állomást a Mar Menor egyik szigetén a lagúna állapotának és helyreállításának nyomon követése érdekében. A petíció benyújtója fegyelmi eljárás megindítását kéri az uniós jog be nem tartása miatt, és elítéli a mezőgazdaság túlzott kiaknázását és a túlzott urbanizációt.

Thank you for your support, E. P.