Rechtstaatlichkeit

Asjaolu kohta, et ei ole rakendatud määrust (EL) 2015/2421 (millega muudetakse määrust (EÜ) nr 861/2007, millega luuakse Euroopa väiksemate nõuete menetlus, ning määrust (EÜ) nr 1896/2006, millega luuakse Euroopa maksekäsumenetlus)

E. P.
  1. Launched October 2019

Petitsiooni esitaja palub, et Euroopa Parlament võtaks kõik vajalikud meetmed tagamaks, et Hispaania ametiasutused viiksid siseriiklikud õigusaktid kooskõlla määrusega (EL) 2015/2421, millega muudetakse määrust (EÜ) nr 861/2007, millega luuakse Euroopa väiksemate nõuete menetlus, ning määrust (EÜ) nr 1896/2006, millega luuakse Euroopa maksekäsumenetlus. Ta palub eelkõige, et kohtuasjades, mis hõlmavad alla 5000 euro suuruseid nõudeid, ei oleks advokaat või õiguslik esindaja enam kohustuslik, kuid samas ei välistaks see nende õigusspetsialistide osalemist, kui käsitletav küsimus – sõltumata summa suurusest – seda nõuab.

Thank you for your support, E. P.