Rechtstaatlichkeit

Privind neimplementarea Regulamentului (UE) 2015/2421 de modificare a Regulamentului (CE) nr. 861/2007 de stabilire a unei proceduri europene cu privire la cererile cu valoare redusă și a Regulamentului (CE) nr. 1896/2006 de instituire a unei proceduri europene de somație de plată  

E. P.
Petition is directed to
Petitionsausschuss des Europäischen Parlaments
0 Supporters 0 in European Union
0% from 500 for quorum
  1. Launched October 2019
  2. Collection yet 7 months
  3. Submission
  4. Dialog with recipient
  5. Decision

Dies ist eine Online-Petition of the European Parliament. If you click "sign", you will get forwarded to get registered with the website of of the European Parliament:

Sign

Petiționarul solicită ca Parlamentul European să ia toate măsurile necesare pentru a se asigura că autoritățile spaniole adaptează legislația națională în conformitate cu Regulamentul (UE) 2015/2421 de modificare a Regulamentului (CE) nr. 861/2007 de stabilire a unei proceduri europene cu privire la cererile cu valoare redusă și cu Regulamentul (CE) nr. 1896/2006 de instituire a unei proceduri europene de somație de plată. El solicită, în special, ca un avocat sau un reprezentant legal să nu mai fie obligatoriu în cazurile care implică creanțe cu o valoare mai mică de 5 000 EUR, fără însă a renunța la implicarea acestor practicieni în domeniul dreptului, în cazul în care, indiferent de suma în cauză, chestiunea în discuție impune acest lucru.

Thank you for your support, E. P.

Not yet a PRO argument.

No CONTRA argument yet.

Help us to strengthen citizen participation. We want your petition to get attention and stay independent.

Donate now