Rechtstaatlichkeit

Privind neimplementarea Regulamentului (UE) 2015/2421 de modificare a Regulamentului (CE) nr. 861/2007 de stabilire a unei proceduri europene cu privire la cererile cu valoare redusă și a Regulamentului (CE) nr. 1896/2006 de instituire a unei proceduri europene de somație de plată

E. P.
0 Supporters 0 in European Union
  1. Launched October 2019

Petiționarul solicită ca Parlamentul European să ia toate măsurile necesare pentru a se asigura că autoritățile spaniole adaptează legislația națională în conformitate cu Regulamentul (UE) 2015/2421 de modificare a Regulamentului (CE) nr. 861/2007 de stabilire a unei proceduri europene cu privire la cererile cu valoare redusă și cu Regulamentul (CE) nr. 1896/2006 de instituire a unei proceduri europene de somație de plată. El solicită, în special, ca un avocat sau un reprezentant legal să nu mai fie obligatoriu în cazurile care implică creanțe cu o valoare mai mică de 5 000 EUR, fără însă a renunța la implicarea acestor practicieni în domeniul dreptului, în cazul în care, indiferent de suma în cauză, chestiunea în discuție impune acest lucru.

Thank you for your support, E. P.