Peticione në Austria

Njoftimi i peticioneve të reja në Austria

Më tregoni për peticione të reja në këtë rajon.

të dhëna bazike

Përfaqësues të zgjedhur
Bundeskanzler Karl Nehammer
Banorët
8 979 894
lejohet të votojë
~ 6.700.000

të dhëna kuorum

Kuorumi i openPetition (nënshkrime)
18 000

informacioni kontaktit

Faqja e internetit
https://www.austria.info/us
Peticion me shkrim në adresën postare
Österreichisches Parlament

nuk përgjigjet akoma: 181 / nuk bie dakort: 2
deklaratat mbi openPetition 3 G Regel am Arbeitsplatz Sofort Beenden!
nuk përgjigjet akoma: 181 / Pajtohem / kryesisht pajtohem : 1 / Unë heq dorë: 1
deklaratat mbi openPetition Testfreiheit
nuk përgjigjet akoma: 181 / Pajtohem / kryesisht pajtohem : 2
deklaratat mbi openPetition Maske weg im Unterricht!
nuk përgjigjet akoma: 159 / Asnjë deklaratë: 15 / Pajtohem / kryesisht pajtohem : 9
deklaratat mbi openPetition Endlich Anerkennung für Pflegeberufe!

Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani