Gesundheit

Ve věci označování látek nebezpečných pro alergiky

E. P.
1 Supporter 1 in European Union
0% from 1.000.000 for quorum
  1. Launched September 2019

Předkladatel nesouhlasí s tím, že kvůli nejasnému označování alergenů musí alergici vynaložit mnoho času a úsilí, aby zjistili, jaké alergeny v kosmetice a jiných výrobcích představují riziko a jak se jich vyvarovat. Na veřejných místech jako např. na pracovišti, v nákupních centrech nebo v hotelech je toto vynaložené úsilí zcela bezvýsledné. I přesto, že jsou lidé trpící alergiemi velmi obezřetní, mohou být vystaveni vážným zdravotním rizikům. Musí se spolehnout na své vlastní zdroje, neboť nejsou dostupné žádné vědecky podložené spolehlivé údaje, které by ukázaly, zda a jakým způsobem aromata, parfemace a dochucovací prostředky způsobují alergie.

Thank you for your support, E. P.