Gesundheit

Allergikutele ohtlike ainete märgistamise kohta

E. P.
1 Supporter 1 in European Union
0% from 1.000.000 for quorum
  1. Launched September 2019

Petitsiooni esitaja peab kahetsusväärseks asjaolu, et ebaselge märgistamise tõttu peavad allergikud kulutama palju aega ja energiat, et teha kindlaks, millised allergeenid kosmeetika- ja muudes toodetes võivad olla ohtlikud ning kuidas neid vältida. Avalikes kohtades, näiteks töökohal, kaubanduskeskustes või hotellides ei ole võimalik allergeene välja selgitada. Isegi kui allergik on väga ettevaatlik, võivad tal avalduda tõsised terviseprobleemid. Allergiahaiged on jäetud oma murega üksi, kuna puuduvad teaduslikult usaldusväärsed tõendid, mis viitaksid sellele, millised lõhnaained, parfüümid või maitsetugevdajad põhjustavad allergiat.

Thank you for your support, E. P.