Gesundheit

Privind etichetarea substanțelor periculoase pentru persoanele care suferă de alergii

E. P.
1 Supporter 1 in European Union
0% from 1.000.000 for quorum
  1. Launched September 2019

Petiționarul deplânge faptul că, din cauza etichetării neclare, persoanele care suferă de alergii consacră mult timp și efort pentru a stabili care alergeni din produsele cosmetice și din alte produse prezintă riscuri și modul în care aceștia pot fi evitați. În contexte publice, cum ar fi la locul de muncă și în centrele comerciale sau hoteluri, astfel de eforturi sunt lipsite de rezultate. Chiar dacă persoanele care suferă de alergii sunt foarte prudente, ele pot fi expuse unor riscuri grave pentru sănătate. Trebuie să se descurce singure, deoarece nu sunt disponibile constatări fiabile din punct de vedere științific care să indice dacă și în ce mod aromele, parfumurile sau potențatorii de arome provoacă alergii.

Thank you for your support, E. P.