Bauvorhaben

V mene mestskej rady v Brzozówe, s 247 podpismi, o finančnej podpore na výstavbu ciest

E. P.
1 Supporter 1 in European Union
0% from 1.000.000 for quorum
  1. Launched September 2019

Predkladateľ petície opisuje zlý stav ciest vo vidieckych oblastiach vo svojom regióne a poukazuje na problémy, ktoré tým vznikajú, pokiaľ ide o bezpečnosť a rozvoj malých miest. Tvrdí, že „integrovaná podpora“ financovaná z prostriedkov EÚ, ktorá bola vyčlenená na roky 2014 – 2020, sa do uvedeného mesta nedostáva, a uvádza, že odvolania podané v tejto veci miestnym, regionálnym a vnútroštátnym orgánom nepriniesli žiadne výsledky. Predkladateľ požaduje pridelenie finančnej pomoci na výstavbu ciest vo svojom regióne, pričom ako príklad uvádza finančné prostriedky poskytnuté z Fondu solidarity EÚ po prírodnej katastrofe v roku 2017.

Thank you for your support, E. P.