Bauvorhaben

Par finansiālu atbalstu ceļu būvniecībā

E. P.
1 Supporter 1 in European Union
0% from 1.000.000 for quorum
  1. Launched September 2019

Lūgumraksta iesniedzējs apraksta ceļu slikto stāvokli viņa reģiona lauku apvidos un norāda uz problēmām, ko tas rada attiecībā uz drošību un mazo pilsētu attīstību. Lūgumraksta iesniedzējs apgalvo, ka ES finansētais “Integrācijas atbalsts”, kas paredzēts 2014.–2020. gada laikaposmam, neiekļauj minēto pašvaldību, un ziņo, ka iesniegtās apelācijas par šo jautājumu vietējām, reģionālajām un valsts iestādēm nav devušas nekādus rezultātus. Lūgumraksta iesniedzējs aicina piešķirt finansiālu palīdzību ceļu būvniecībai viņa reģionā, kā piemēru minot līdzekļus, kurus 2017. gadā piešķīra ES Solidaritātes fonds, reaģējot uz dabas katastrofu.

Thank you for your support, E. P.